Ons verhaal

Geluk en plezier deel je samen

Onze filosofie

Claudia van ALEGRE Import en Caroline van  DIYM hebben samen 4DEX opgezet. Een jong label met een belangrijke visie richting kwaliteit van leven. Uitgangspunt is om onze nieuwe generatie een lang leven te schenken. I love paella is een logisch gevolg van een gezamenlijke liefde voor koken,  gezond en groen leven, de kunstfilosofie van Caroline én de Spaanse achtergrond van Claudia. 

Ons symbool

Mariquita (Spaans) of Marieta (Catalaans) is een Lieveheersbeestje en een weloverwogen keuze bij het ontwerp van ons logo. Een lieveheersbeestje staat voor geluk, is symbool voor kleinschaligheid en onmisbaar in de natuur en bio-tuinbouw.

Zijn kleur rood met zwarte stippen is typerend voor Spanje dus voldoende eigenschappen voor het symbool van I love Paella

 I LOVE PAELLA, DE NIEUWE LIFESTYLE

Laat jezelf zien en steel met ons de show….genieten doe je samen

l love paella omvat een hedendaagse lifestyle. Eten is een basisbehoefte maar voor de kers op de taart heb je eerlijke producten, een verhaal en fijn gezelschap nodig

Ons team

Twee gedreven dames

Claudia Snijders

Eigenaar 
Importeur /Catalaanse specialist
Creatief brein
Website en social media

VIVE LA VIDA 

Dynamisch, vol passie en met empathie voor alles én iedereen wie en wat de moeite waard is. Met een creatieve en ondernemende mentaliteit is Claudia gedurende haar leven in beweging en voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Gevormd na 10 jaar woon- en werkervaring in de regio Catalonië met als logisch gevolg de start van ALEGRE import. 

I love Paella  is een nieuwe uitdaging en een mix van alles waarbij Claudia haar passie voor Spanje en in het bijzonder Catalonië, opnieuw kan overbrengen.

Caroline Wennekers

Eigenaar
Beeldend kunstenaar
Creatief ontwerpster
Bewaking milieu

LIFE IS ART

Caroline is een kunstenaar pur sang. Creativiteit borrelt altijd en er zijn geen grenzen. In no time is er weer een creatief project zoals DIYM om over te brengen. Als dochter van een Dahlia bollenboer heeft zij de waarde van moeder aarde zichzelf eigen gemaakt.

In I love paella kan Caroline haar passie voor kunst en duurzaam leven overbrengen. Het leven gaat niet altijd over rozen, of Dahlia’s, maar eenvoud, geluk, en respect maakt de wereld vanzelf al een heel stuk mooier.