Spanish market

Spanish market


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 29 januari 2022 tot en met 31 december 2022. De eerstvolgende keer is op 31 december 2022 13:00


LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND: 13:00 – 16:00 uur

In een on-line-wereld én de bizarre tijd waarin wij leven, willen we graag weer persoonlijk contact [mits volgens de Corona maatregels]. Elke laatste zaterdag van de maand kun je bij ons langs voor Spaanse kwaliteitsproducten. Wij geven graag eerlijke informatie over een product. Wij hebben bijzondere Catalaanse wijnen van gelimiteerde oplage voor jezelf of als leuk kado. Daarbij is ons assortiment groot aan ambachtelijke Spaanse kazen, gedroogde worsten en botermalse Spaanse hammen.

Wij bieden ook verse AFHAAL PAELLA aan. Deze maken wij in de ochtend en kun je dan gedurende de dag ophalen. Wij houden niet van verspilling dus maken wij de paella op BESTELLING. Er is altijd wel een portie extra, maar ga daar niet standaard vanuit. Je kunt makkelijk een bestelling vooruit plaatsen via de mail of direct in het ‘winkelmandje’ van deze site. Met goed weer maken wij er buiten een feestje van. Geef bijtijds de bestelling aan ons door, zodat wij vast een portie voor je kunnen reserveren!

 

PRIJS

Bij ons langskomen is gratis, er is gratis parkeerruimte en je kunt producten aanschaffen middels ons mobiele pinapparaat. We hanteren geen grote voorraden, OP=OP maar je kunt altijd een bestelling plaatsen op onze backorder lijst. Tevens is er altijd de mogelijkheid om iets specifieks aan te vragen, mits op tijd.

De prijs van een verse portie paella bedraagt € 10,-. Graag vooraf reserveren en afrekenen.

GIFT CARD

Wil je iemand een een origineel cadeau geven? Dan kun je hier een gift card bestellen

Locatie:  4DEX V.O.F. Spieringweg 635, 2134 ED Vijfhuizen

INGANG AAN DE LINKERKANT VAN ONZE LOODS

In ons lokaal krijgen materialen een tweede leven en alles ademt vintage uit. 

Wat kun je verwachten?

  • Presentatie van lokale ambachtelijke delicatessen geïmporteerd door Alegre Import
  • Wijn, Cava, Bier, Olijfolie, Ham, Worst, Kaas en culinaire ingrediënten
  • Uitleg over herkomst en kwaliteit
  • Mooie producten met een verhaal
  • Gelegenheid tot shoppen of je inschrijven op de back-order-lijst
  • Een ongedwongen sfeer, gezellig samenzijn en een ultieme beleving

Waan je even in Barcelona

Hoe rijk voelt het als je wandelt over één van de vele markten zoals bijvoorbeeld la Boqueria in Barcelona. Een aanbod van eerlijke en ambachtelijke producten en je smaakpapillen doen gelijk zijn werk. Eén keer in de maand presenteren wij Catalaanse producten en houden daarbij wel het milieu in de gaten. Wij hanteren geen grote voorraden, eten verspillen of weggooien is ‘not done’. OP=OP maar er is altijd de gelegenheid om een bestelling op onze backorder lijst te plaatsen.

Mis het niet, en ga culinair het weekend in!