Spanish market

Spanish market


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 30 januari 2021 tot en met 30 december 2021. De eerstvolgende keer is op 26 juni 2021 11:00

  • Locatie: 4DEX V.O.F.
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND:

TIJDELIJK UITGESTELD

MAILTO: INFO@ILOVEPAELLA.NL

En dan is daar in ene 2021. Helaas zullen we het allemaal nog steeds voorzichtig aan moeten doen. Het is even niet anders. Daarom hebben wij besloten om de laatste zaterdag van de maand de Spaanse markt tijdelijk even voorbij te laten gaan.

Juist in ons on-line leven en de bizarre tijd waarin wij leven, willen we graag weer persoonlijk contact (mits volgens de Corona maatregels). Elke laatste zaterdag van de maand kun je bij ons langs voor Spaanse kwaliteitsproducten. Wij geven graag eerlijke informatie over een product. Wij hebben bijzondere Catalaanse wijnen van gelimiteerde oplage voor jezelf of als leuk kado. Wij hebben een ruim assortiment aan ambachtelijke Spaanse kazen, gedroogde worsten en botermalse Spaanse hammen.

Wij bieden ook verse AFHAAL PAELLA aan. In de loop van de dag zullen wij deze vers gaan bereiden en in één persoons porties aanbieden. We hopen op goed weer zodat wij de paella op de BBQ kunnen maken, maar bij slecht weer doen wij het binnen in onze ruimte en vanwege de Corona maatregelen kunnen we daar dan niet met zijn allen omheen staan. Geef bijtijds de bestelling aan ons door, zodat wij vast een portie voor je kunnen reserveren!

 

PRIJS

Bij ons langskomen is gratis, er is gratis parkeerruimte en je kunt producten aanschaffen middels ons mobiele pinapparaat. We hanteren geen grote voorraden, OP=OP maar je kunt altijd een bestelling plaatsen op onze backorder lijst. Tevens is er altijd de mogelijkheid om iets specifieks aan te vragen, mits op tijd.

De prijs van een verse portie paella bedraagt € 10,-. Graag vooraf reserveren en afrekenen.

GIFT CARD

Wil je iemand een een origineel cadeau geven? Dan kun je hier een gift card bestellen

Locatie:  4DEX V.O.F. Spieringweg 635, 2134 ED Vijfhuizen

INGANG AAN DE LINKER-ACHTER KANT VAN ONZE LOODS

Onze locatie is nog in de begin- en opbouwfase en zal dus iedere keer iets nieuws bieden. In ons lokaal krijgen materialen hun tweede leven en alles ademt vintage uit. Zodra in het voorjaar het zonnetje gaat schijnen zal er ook een gezellige buitengelegenheid zijn om even bij te kletsen. 

Wat kun je verwachten?

  • Presentatie van lokale ambachtelijke delicatessen geïmporteerd door Alegre Import
  • Wijn, Cava, Bier, Olijfolie, Ham, Worst, Kaas en culinaire ingrediënten
  • Uitleg over herkomst en kwaliteit
  • Proeven van een gevarieerd aanbod van onze delicatessen en wijnen
  • Mooie producten met een verhaal
  • Gelegenheid tot shoppen of je inschrijven op de back-order-lijst
  • Een ongedwongen sfeer, gezellig samenzijn en een ultieme beleving

Waan je even in Barcelona

Hoe rijk voelt het als je wandelt over één van de vele markten zoals bijvoorbeeld la Boqueria in Barcelona. Een aanbod van eerlijke en ambachtelijke producten en je smaakpapillen doen gelijk zijn werk. Eén keer in de maand presenteren wij Catalaanse producten en houden daarbij wel het milieu in de gaten. Wij hanteren geen grote voorraden, eten verspillen of weggooien is ‘not done’. OP=OP maar er is altijd de gelegenheid om een bestelling op onze backorder lijst te plaatsen.

Mis het niet, en ga culinair het weekend in!