Masterclass Spaanse ham

Masterclass Spaanse ham


Evenementgegevens


DATUM FICTIEF WEGENS COVID-19

Loopt bij jou ook al het water in de mond als je denkt aan botermalse Spaanse hammen en wil je nu echt wel een keer weten waar de verschillen zitten in het enorme aanbod? Reserveer dan bij ons een Masterclass. Gedurende deze gezellige workshop zullen we je alle verschillen uitleggen, laten proeven en ga je zelf aan de slag met het aansnijden van een hele ham. Beleef samen een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige workshop op een bijzondere locatie voor €  p.p.

Je kunt je al vanaf 1 persoon inschrijven en hoeft voor deze workshop absoluut geen kenner te zijn. Gezien het immense aanbod van hammen en vertroebeling van de kwaliteit zijn in 2014 de Spaanse wetten rondom dit product aangescherpt en de huidige kwaliteitsnorm gaan we je laten ervaren. Na een feestelijk ontvangst met een glas cava en proeverij van diverse hammen, start de demonstratie. 

PRIJS

De kosten voor de Masterclass bedragen € ,- per persoon inclusief onbeperkt (fruit)water, munt- of gemberthee en 2 consumpties, waarvan één glas cava en één glas Spaanse kwaliteitswijn *kraft bier als je liever geen wijn drinkt. Er staat ook voor iedere deelnemer een Serrano ham met standaard klaar welke je uiteraard na afloop mee naar huis neemt *tegen meerprijs kun je deze laten vervangen voor een Ibérico ham naar keuze.

GIFT CARD

Verras je partner, familie, kennis of collega met een culinair cadeau. Bestel hier je gift card.

Locatie:  4 DEX Spieringweg 635, 2141 ED Vijfhuizen

Wat kun je verwachten?

  • Ontvangst met een glas Catalaanse cava
  • Uitleg over kwaliteit en variatie ham
  • Proeverij
  • Demonstratie aansnijden ham
  • Onbeperkt (fruit)water, munt- of gemberthee
  • Presentatie van onze uitgelichte kwaliteits ‘maand’ wijn
  • Mogelijkheid om nog na te genieten met een mooie fles wijn (tegen meerprijs)
  • Een ongedwongen sfeer op een bijzondere locatie, gezellig samenzijn en een ultieme beleving
  • Serrano ham en standaard zijn inclusief, er is altijd de mogelijkheid om een andere kwaliteit ham tegen meerprijs aan te schaffen

Een prijspakker in een supermarkt zul je na deze masterclass met andere ogen gaan bekijken!

Mis het niet, een workshop met een knipoog waar kennis en gezelligheid hand in hand gaan