Masterclass Paella

Masterclass Paella


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 28 juni 2020


DATUM FICTIEF WEGENS COVID-19

Wil je nu echt wel een keer weten hoe je een authentieke paella maakt? Laat je dan in samenwerking met Alegre Import inspireren door het team van I LOVE PAELLA. Beleef samen een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige workshop op een bijzondere kunstzinnige locatie voor € 69,50 p.p.

Je kunt je al vanaf 1 persoon inschrijven en hoeft voor deze workshop zelf absoluut geen topchef te zijn. Na een feestelijk ontvangst met een glas kwaliteitswijn of cava start de demonstratie op het buitenterrein en wordt het vuur alvast opgestookt. Terwijl de chef zich bekommert om het vuur ga je onder begeleiding alvast wat voorwerk doen en is er tijd om wat bij te kletsen en je te verdiepen in nieuwe mensen. Alle ingrediënten worden vervolgens toegevoegd en je krijgt tips en trucs te horen. Terwijl de paella staat te prutten is er een sociaal moment met authentieke voorafjes en wordt er een bijzondere wijn uitgelicht.

En dan, zoals het hoort, gaan we met zijn allen aan lange tafels om te genieten van dit culinaire hoogstandje. We sluiten af met een mooi nagerecht.

PRIJS

De kosten voor de 3 gangen Masterclass bedragen € 69,50 per persoon inclusief onbeperkt (fruit)water, munt- of gemberthee en twee kwaliteitswijnen*. *Kraft bier als je liever geen wijn drinkt

GIFT CARD

Wil je iemand een Masterclass cadeau geven? Dan kunt je hier een gift card bestellen. De eerstvolgende data zijn:

 • MASTERCLASS PAELLA  zondag 28 juni 2020 start 16:00 uur

Locatie: 4DEX BV Spieringweg 635, 2141 ED Vijfhuizen

Wat kun je verwachten?

 • Ontvangst met een glas kwaliteitswijn of cava
 • Uitleg over de regio en oorsprong van het gerecht
 • Verse allioli, pà amb tomàquet en olijven als starter
 • De paella wordt traditioneel op houtvuur gemaakt*
 • Onbeperkt (fruit)water, munt- of gemberthee
 • Tussendoor een bijzondere wijn met uitleg over herkomst en kwaliteit
 • Traditioneel nagerecht
 • Een ongedwongen sfeer op een bijzondere locatie, gezellig samenzijn en een ultieme beleving
 • Mogelijkheid extra wijn (alleen hele fles tegen meerprijs)
 • Boekje met recepten om thuis zelf mee aan de slag te kunnen gaan
 • *bij slecht weer zullen we de paella binnen op een gasbrander bereiden

PAELLA VINDT ZIJN OORSPRONG IN VALENCIA

Het bereiden van paella omvat een hedendaagse lifestyle. Paella betekent tijd voor elkaar, koken in gezelschap en al kletsend aan lange tafels van de maaltijd genieten. Eten is een basisbehoefte maar voor de kers op de taart heb je eerlijke producten en fijn gezelschap nodig.

Paella komt oorspronkelijk uit Valencia en is nog steeds het nummer één gerecht op een willekeurige zondagmiddag in Spanje. Paella staat voor gezelligheid, familie en bij elkaar zijn. Traditioneel wordt paella op houtskool bereid en is van oorsprong een echt boeren gerecht. Wij Hollanders visualiseren altijd een paella met doperwten, kippenpootjes en rijkelijk gedecoreerd met gamba’s en citroen. Door de jaren heen is de traditionele paella  met zijn tijd meegegaan om er een internationaal en toegankelijk gerecht van te maken welk zelfs perfect op de BBQ bereid kan worden. Gedurende de Masterclass zullen we je hiervan overtuigen.

Mis het niet, een workshop met een knipoog waar kennis en gezelligheid hand in hand gaan.