Catalaans shoppen

Catalaans shoppen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 25 april 2020 tot en met 28 november 2020. De eerstvolgende keer is op 29 augustus 2020 09:00


29 Augustus hebben wij weer onze maandelijkse verkoop. Om ’s middags met een gevulde picknick mand op pad te kunnen gaan, verkopen wij al in de ochtend tussen 10:00 en 14:00 uur. Wij hanteren de Corona maatregelen en zullen buiten gezellige plekjes op afstand creëren.

IETS BIJZONDERS NODIG? GEEF HET BIJTIJDS AAN ONS DOOR!

Juist na ons on-line leven van de afgelopen weken willen we graag weer persoonlijk contact. Elke laatste zaterdag van de maand kun je bij ons langs voor Spaans en Catalaanse kwaliteitsproducten. Wij geven graag eerlijke informatie over een product. Wij hebben bijzondere Catalaanse wijnen van gelimiteerde oplage voor jezelf of als kado. Wij hebben een ruim assortiment aan ambachtelijke kazen, gedroogde worsten en botermalse Spaanse hammen.

I love Paella biedt elke laatste zaterdag van de maand de mogelijkheid om op een bijzondere locatie langs te komen. Waan je even in Catalonië, proef de sfeer en laat je verleiden door mooie Spaanse delicatessen.

PRIJS

Langskomen op onze proeverij is gratis en je kunt producten aanschaffen middels ons mobiele pinapparaat. We hanteren geen grote voorraden, OP=OP maar je kunt altijd een bestelling plaatsen op onze backorder lijst. Tevens is er altijd de mogelijkheid om iets specifieks aan te vragen, mits op tijd, en mits een reële hoeveelheid.

GIFT CARD

Wil je iemand een een origineel cadeau geven? Dan kun je hier een gift card bestellen.

Proef en shop: elke laatste zaterdag van de maand; 29 augustus10:00-14:00 uur

Locatie:  4DEX V.O.V. Spieringweg 635, 2134 ED Vijfhuizen 

Onze locatie is nog in de begin- en opbouwfase en zal dus iedere keer iets nieuws bieden. In ons lokaal krijgen materialen hun tweede leven en alles ademt vintage uit. Zodra in het voorjaar het zonnetje gaat schijnen zal er ook een gezellige buitengelegenheid zijn om even bij te kletsen. 

Wat kun je verwachten?

  • Presentatie van lokale ambachtelijke delicatessen geïmporteerd door Alegre Import
  • Wijn, Cava, Bier, Olijfolie, Ham, Droge worst, Kaas en culinaire ingrediënten
  • Uitleg over herkomst en kwaliteit
  • Proeven van een gevarieerd aanbod van onze delicatessen en wijnen
  • Mooie producten met een verhaal
  • Gelegenheid tot shoppen of je inschrijven op de back-order-lijst
  • Een ongedwongen sfeer, gezellig samenzijn en een ultieme beleving

Waan je even in Barcelona

Hoe rijk voelt het als je wandelt over één van de vele markten zoals bijvoorbeeld la Boqueria in Barcelona. Een aanbod van eerlijke en ambachtelijke producten en je smaakpapillen doen gelijk zijn werk. Eén keer in de maand presenteren wij Catalaanse producten en houden daarbij wel het milieu in de gaten. Wij hanteren geen grote voorraden, eten verspillen of weggooien is ‘not done’. OP=OP maar er is altijd de gelegenheid om een bestelling op onze backorder lijst te plaatsen.

Mis het niet, en ga culinair het weekend in!